Home > Nieuws > Marieke fietst Stelvio voor Stichting4Life, Prodapt Consulting sponsort

Marieke fietst Stelvio voor Stichting4Life, Prodapt Consulting sponsort

Na intensieve trainingsvoorbereiding heeft Prodapt Consulting collega Marieke Roos in de maand juli samen met haar vriend Jaro een uitdagende fietstocht op de racefiets met succes volbracht.

De fietstocht vond plaats op de befaamde Stelvio in Italië en werd georganiseerd door Stichting4Life om geld in te zamelen voor de kinderen van 2 scholen in de sloppenwijk Kibera, Nairobi Kenia. Met de inzameling wil Stichting4Life de lunch een jaar lang kunnen financieren voor deze 330 leerlingen en leraren.

Aan het einde van de rit hebben Marieke en mederenners met de sponsoren een indrukwekkend bedrag van bijna €19.000,- bij elkaar gefietst voor Stichting4Life. Marieke heeft op haar blog uitvoerig verhaal gedaan over haar fietservaringen gedurende de voorbereiding en over de uiteindelijke fietstocht.

Prodapt Consulting bewondert de prestatie en inzet van Marieke (en van haar mederenners) om een goed doel dienen en toont blijk van waardering door bij te dragen aan sponsorbedrag. Prodapt Consulting levert een sponsorbijdrage voor 1 school voor 1 maand.

Foto720-JUQRF6ML  Foto720-UE8MDBHU

Belangstellenden kunnen Marieke’s blog lezen op: https://marieke78.wordpress.com/

Voor meer informatie over Stichting4Life: http://www.stichting4life.nl/