Home > Over Prodapt Consulting | Visie

Over Prodapt Consulting | Visie

Profiel Visie Medewerkers Werken bij

Visie

 

Ervaren kracht in de Telecom en Internetbranche

Onze senior consultants hebben een staat van dienst in Telecom en Internet. Daarmee onderscheiden we ons van de grote IT providers die in onze ogen onvoldoende domeinkennis hebben.

 

Investeren in en borgen van kennis

Wij investeren in kennisontwikkeling. Wij doen dat onder meer via de Prodapt Consulting Academy, waarin wij de opgedane kennis borgen en overdragen. Daarnaast wordt via de competence centers voor Project Management, Mobiel, Integration & Testing en OSS & IT design aan kennisborging en -ontwikkeling gedaan.

 

Projectverantwoordelijkheid

Wij kunnen en willen projectverantwoordelijkheid dragen binnen de klantorganisatie.

 

Ondernemende adviseurs

Prodapt Consulting stimuleert haar adviseurs in ondernemerschap en het nemen van initiatieven op gebied van kennisontwikkeling, acquisitie en partnering. Wij zijn een organisatie met nauwelijks overhead waarbij de partners hun managementtaken combineren met het uitvoeren van klantopdrachten.

 

Meester en gezel

Met onze Prodapt Consulting Academy delen wij onze kennis met jonge talentvolle collega’s. Daarnaast borgen we onze kennis in de Prodapt Consulting competence centers. Bij opdrachtgevers werken wij vaak met een duo, waarbij de senior consultant uitvoerend werk overlaat aan een junior collega.

 

Processen en IT: keep it simple!

Als professional is het voor ons de uitdaging om oplossingen simpel en effectief te houden. Wij zijn altijd op zoek om overbodige complexiteit te elimineren.

 

Flexibiliteit en Integratie

Vaak zijn flexibiliteit en integratie tegengestelde doelen. Voor ons is de uitdaging om beide doelen tegelijkertijd te realiseren. Het vinden van een goede scheiding tussen en identificatie van de individuele componenten is daarbij de sleutel.

 

Doorlooptijd en Kosten

Doorlooptijd en kosten van ontwikkelprojecten zijn zeer samenhangend. Daarom sturen wij primair onze projecten op het verkorten van doorlooptijd. Principes van ‘Agile Development’ komen daarbij goed van pas.

Eerste Prodapt Consulting Insight live!

13-08-2019

Profiel Visie Medewerkers Werken bij Visie   Ervaren kracht in de Telecom en Internetbranche Onze senior consultants hebben een staat van dienst in Telecom en Internet. Daarmee onderscheiden...

meer informatie