Home > Over Prodapt Consulting| Werken bij

Over Prodapt Consulting| Werken bij

Profiel Visie Medewerkers Werken bij

Werken bij

Onze filosofie

Wij bieden onze medewerkers volledig de gelegenheid zichzelf te ontplooien. Binnen de doelstellingen van het bureau is elke medewerker op basis van de eigen professionaliteit en ambities verantwoordelijk voor zijn of haar ontwikkeling. Elk jaar wordt voor opleiding en ontwikkeling een budget vastgesteld. Onze organisatie kenmerkt zich door een cultuur van “meewerkend voorman”. Dit uit zich onder meer door partners die ook een leidende positie bij klantprojecten vervullen.

 

Kennis en ervaring

Om onze rol goed te kunnen spelen is niet alleen kennis van belang, maar ook ervaring. Onze medewerkers hebben elk een ruime ervaring in projecten en bij organisaties. Het aantal ervaringsjaren van onze medewerkers ligt duidelijk boven het gemiddelde in onze branche. Uitwisseling van kennis vinden wij van groot belang. Mede om die reden is er maandelijks een interne bijeenkomst, waarin ervaring van projecten worden uitgewisseld, thema’s aan de orde worden gesteld en projectproblemen worden besproken.

 

Jong Prodapt Consulting

Binnen Prodapt Consulting vinden speciaal de jonge collega’s elkaar in Jong Prodapt. Onder elkaar worden ervaringen gedeeld en kennis uitgebreid. Deze sessies worden afgewisseld met uitjes waar in een sportieve en ontspannen sfeer Jong Prodapt contact met elkaar houdt en zo een sterk (kennis)netwerk binnen Prodapt Consulting opbouwt.

 

Nieuwe medewerkers

Wij gebruiken ons eigen relatienetwerk en internet als middel om in gesprek te komen met nieuwe medewerkers. Mensen met een specialisme dat bij ons bureau past en die bovendien een omvangrijk netwerk bezitten in de branche zijn altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bij werken voor Prodapt Consulting behoort een pakket met goede arbeidsvoorwaarden.

 

Vacature

Aan de rechterzijde kunt u onze actuele vacatures bekijken. Middels de “Ga naar Vacatures” optie vindt u meer informatie over de vacatures en kunt u reageren of een open sollicitatie sturen.

 

Prodapt to showcase cloud PBX consulting capabilities @ booth #43

16-10-2017

Prodapt to showcase cloud PBX consulting capabilities @ booth #43 Click here to make an appointment!

meer informatie