Home > Over Prodapt Consulting

Over Prodapt Consulting

Profiel Visie Medewerkers Werken bij

Profiel

 

VDVL Consultants is per 1 juli 2015 Prodapt Consulting geworden

Vanaf 1 juli 2015 is de naam VDVL Consultants overgegaan in Prodapt Consulting.
Dit vanwege de effectieve overname vanaf 1 januari 2015 door ons moederbedrijf Prodapt Solutions Private Limited. Wij zijn trots dat wij als zelfstandige entiteit binnen Prodapt Solutions onze plek hebben gekregen, hetgeen betekent dat onze bestaande consulting activiteiten voor de telecom en internet industrie onveranderd onze focus heeft. We zullen aan onze bestaande klanten samen met Prodapt Solutions aanvullende System Integrator diensten kunnen aanbieden, indien onze klanten van ons ook realisatie verantwoordelijkheid wensen.

 

Prodapt Consulting is toonaangevend in Telecom & Internet

Onze organisatie, Prodapt Consulting, is een kleinschalig, maar toonaangevend consultancybureau, dat – sinds de oprichting van VDVL Consultants- al sinds 1987 met onze opdrachtgevers en partners complexe veranderingen en innovaties realiseert in de telecom en internet industrie. Onze professionals hebben een passie voor technologie, maar met een scherp oog voor maatschappelijke, economische en markt relevantie.

profielplaat

 

Onze rollen

Onze opdrachtgevers zetten onze Business Consultants en Solution Architects in bij het (her)ontwerpen en implementeren van Fulfillment, Assurance en Billing processen en bijbehorende IT-architecturen. Ook worden wij als Project Manager ingezet bij business transformaties, nieuwe dienst introducties of roll-outs van technologie. Tenslotte zorgen onze Quality Assurance adviseurs en Test consultants ervoor dat de kwaliteit van projecten en processen het gewenste niveau bereikt.

 

Wat onderscheidt ons?

Wij zijn doorgewinterde professionals met diepgaande kennis van en ervaring met telecomdiensten, processen, IT en netwerken. Daarom zijn wij in staat om de brug te slaan tussen Netwerk, OSS, CRM en Billing domeinen en in keten brede veranderingen.
 

Opdrachtgevers

Prodapt Consulting onderhoudt (als preferred) supplier goede relaties met onder meer:

 • Vereniging COIN
 • KPN Consumer, KPN Zakelijke Markt, KPN Wholesale
 • Tele2 NL
 • T-Mobile NL
 • Vodafone NL
 • XS4ALL
 • Ziggo


 
Vanuit onze telecom- en internetkennis ondersteunen wij ook bedrijven in aangrenzende markten waar telecom en internetvraagstukken spelen. Te denken valt hierbij aan de energiemarkt, maar ook helpt Prodapt Consulting niet-telecombedrijven met telecomvraagstukken die in hun organisatie spelen. Zo heeft Prodapt Consulting relaties opgebouwd met onder andere:

 • ING security services
 • Cofely
 • Cogas
 • Alliander

Onze klanten zijn op verzoek graag bereid om referenties af te geven.

Prodapt to showcase cloud PBX consulting capabilities @ booth #43

16-10-2017

Prodapt to showcase cloud PBX consulting capabilities @ booth #43 Click here to make an appointment!

meer informatie