Home > Nieuws > Prodapt Consulting doet donatie aan Nepal

Prodapt Consulting doet donatie aan Nepal

De zware aardbevingen die recentelijk Nepal hebben getroffen hebben ook ons aangegrepen. Naar verluidt zal het wederopbouwen circa 6 miljard euro kosten. Maar naast de materiele schade zijn er ook miljoenen mensen getroffen door de ramp. Prodapt Consulting heeft daarom onlangs een donatie gedaan aan de Stichting Vrouwen voor Vrouwen.

Stichting Vrouwen voor Vrouwen zet gezondheidsprojecten op voor vrouwen in Nepal. Deze projecten hebben een medisch karakter en zijn gericht op de verzakking (prolaps) van de bekkenorganen, zoals de baarmoeder. Het doel van de stichting is het bevorderen van de gezondheid van Nepalese vrouwen, met het idee dat door het verbeteren van het welzijn van de vrouwen de hele familie meeprofiteert.

Maar door de recentelijke aardbeving die Nepal heeft getroffen, zijn zij zich meer gaan richten op noodhulp. De stichting Vrouwen voor Vrouwen steunt via haar partner organisaties ter plekke de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Zij concentreren zich daarbij op de afgelegen gebieden buiten Kathmandu. Door stichting Vrouwen voor Vrouwen samenwerkt met bekende lokale organisaties, kunnen zij garanderen dat het gedoneerde geld op de plek terecht komt waar het moet zijn: bij de slachtoffers van de ramp.

Voor meer informatie of nieuws omtrent de ontwikkelingen zie: http://www.vrouwenvoorvrouwen.nl

stichtingvrouwenvoorvrouwen