Home > Nieuws > Prodapt verwelkomt nieuwe collega Rigas Parathyras

Prodapt verwelkomt nieuwe collega Rigas Parathyras

Per 1 juli verwelkomen wij Rigas Parathyras als Management Consultant – Digital Architect. Tevens is Rigas de unit lead van de nieuwe unit “Digital”.

Rigas heeft 16 jaar ervaring in IT, waarvan 12 jaar bij Telco’s en Kabel voor serviceproviders zoals Liberty Global Europe en Orange Belgium. Hij heeft verschillende rollen uitgevoerd zoals Web- en Integratieontwerper en Ontwikkelaar, Solutions / Business en Enterprise Architect en Senior Manager Digital Architecture.

Hij was verantwoordelijk voor de architectuur van verschillende initiatieven, om standaardisatie te bereiken bij de verschillende Europese service providers en het definiƫren van de IT- en architectuurstrategie.

Zijn focus was digitale architectuur en bredere omnichannel concepten. Enkele van de bedrijfs- en technologiedomeinen waaraan hij werkte als onderdeel van zijn engagementen zijn e-commerce, self service portals, mobiele apps, sales suites, product catalog en order management, digitale en BSS-transformatie, digitale tv, connectiviteitsoplossingen, customer identity management, integratie en microservices en web content management.

Wij wensen Rigas veel plezier bij Prodapt Consulting!