Home > Nieuws > White paper Informatiebeveiliging

White paper Informatiebeveiliging

In een tijd waar in toenemende mate zakelijke informatie digitaal wordt opgeslagen groeit het belang informatiebeveiliging evenredig. Met name in een turbulente sector als de telecomsector is door de komst van nieuwe technologieën informatiebeveiliging steeds meer onder druk komen te staan.

Het managen van de veiligheid van de informatie in uw organisatie omvat een scala onderwerpen. De VDVL white paper ’Informatiebeveiliging’ heeft tot doel een kort overzicht te geven van de belangrijkste concepten, om zo meer inzicht te geven in wat van belang is om de informatie in uw organisatie op een bewuste manier, zo goed mogelijk te beschermen.

Door een goede, geïntegreerde inrichting van de informatiebeveiliging wordt een onderneming geholpen op een flexibele, kostenbewuste manier klanten beter te bedienen. Doordat de juiste informatie op de juiste plek, op het juiste moment beschikbaar is kan een onderneming beter inspelen op de markt en onnodige risico’s voorkomen.

VDVL heeft meerdere, gekwalificeerde medewerkers in dienst, deze zijn zowel ISACA CISM als ISC2 CISSP opgeleid. Ze zijn betrokken geweest bij implementaties van security organisaties binnen diverse telecom operators en hebben ervaring in het verbeteren van processen en organisatie in het security werkveld. VDVL is niet alleen uw partner om uw informatiebeveiliging te verbeteren, maar ook uw partner voor het helpen bij verbeteren van het IT-landschap daarbuiten.

De nieuwe white paper ‘informatiebeveiliging’ kunt u hier downloaden