Home > Nieuws > White paper Real-time rating

White paper Real-time rating

Onze klanten willen in toenemende mate dat hun abonnees direct worden geïnformeerd over het verbruik van hun bundel. In telecommunicatie is real-time rating het proces voor het bepalen van de kosten van een bepaald telefoongesprek en/of een datasessie. Het ratingproces omvat het real-time omzetten van call- en/of data gerelateerde gegevens in actuele verbruikskosten.

De VDVL white paper ’Real-time rating’ geeft inzicht in de ontwikkelingen uit het verleden en de verwachte trends voor de komende jaren. Begrijpen hoe betrokken netwerkelementen verbruikssessies berekenen is net zo belangrijk als het begrijpen hoe deze berekeningen overeen moeten komen in de offline facturering records voor revenue assurance.

VDVL heeft deskundigen in dienst met kennis en ervaring over het gehele facturatielandschap. Real-time rating speelt hierin een belangrijke rol. VDVL is hierin niet alleen uw partner om real-time ratingsystemen te verbeteren, maar ook uw partner voor het helpen bij verbeteren van het IT-landschap daarbuiten.

De nieuwe white paper “Real-time rating” kunt u hier downloaden.